De Biologische Handigheid

Maagzweer en aambeien

In de Germaanse Geneeskunde is het bepalen van de biologische handigheid cruciaal om de juiste diagnose te kunnen stellen. Pas als we die kennen kunnen we de topografische kaart van de hersenen, met alle “schakelaartjes” van waaruit de biologische speciaalprogramma’s worden AANGESTUURD, goed lezen! Zo weten we dat een RECHTSHANDIGE man met een territoriumergernis (veel ruzies bij De Rijdende Rechter over “de schutting” gaan in biologische termen over het territorium) potentieel een maagzweer, hepatitis (helingsfase van de galwegen) of alvleesklierontsteking ontwikkelt. Met een wijdere doorgang van de maag kan nl. meer voedsel worden “omgezet” en met een groter lumen van de afvoergangen van de alvleesklier en galwegen kan het verhoogde aanbod van de voedselbrok, verderop in het spijsverteringskanaal, ook daadwerkelijk goed worden verteerd. Dit alles met het BIOLOGISCHE DOEL om meer energie te genereren, om het territorium beter te kunnen verdedigen. Maar bij een LINKSHANDIGE man die een territoriumergernis lijdt gaat een ander schakelaartje in de post-sensorische cortex aanstaan, nl. precies tegenover het maag/alvleesklier/galwegen-relais, te weten van het oppervlakkig rectumslijmvlies, met in de helingsfase aambeien. Bij een rechtshandige vrouw die in biologische termen niet weet waar ze thuishoort (de “vrouwelijke territoriumergernis”) gaat hetzelfde schakelaartje aanstaan. Waarom dat zo is leest u op de website germaansegeneeskunde.nl.

Dr. Hamer, de grootste ontdekker uit de geschiedenis van de mensheid, trok al snel de conclusie dat bij een eeneiige tweeling de één biologisch linkshandig moest zijn en de ander rechts en dat dit dus al bij de conceptie wordt bepaald. Met zijn CT scans toonde hij dat ook WETENSCHAPPELIJK aan. Dat is tegenstrijdig met de AANNAME binnen de ontwikkelingspsychologie, die stelt dat de biologische handigheid zich “ontwikkelt” tussen het derde en vierde levensjaar.

In het filmpje zie je hoe een kindje van een eeneiige tweeling van de ene naar de andere “papa” gaat. Let op hoe de ene man het kindje van nature op de rechterarm draagt en de ander op de linkerarm. Wanneer beide heren zouden applaudisseren, dan klapt de rechtshander met zijn rechterhand dominant/bovenliggend in de linker en de linkshander juist andersom. Met deze “biologische bril” op kunt u voortaan in het theater of bij een voetbalwedstrijd zien of iemand rechts- of linkshandig is en daarom in principe aambeien ontwikkelt of een maagzweer* (maar dat daar IN IEDER GEVAL een territorium- of identiteitsconflict aan vooraf gaat).

* de hormoonstatus is ook van belang, maar gaat te ver om in dit blog te noemen. Zie daarvoor de eerste biologische wet, ook op germaansegeneeskunde.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn